Új vízvezetéket akkor szoktunk kiépíteni ha éppen épülőben van a ház vagy teljesen ki kell bontani a falat mert csőtörés van. Ha éppen épülő házba kell az új vízvezetéket beépíteni akkor az első dolgunk az hogy eldöntjük hogy milyen csöveket használunk majd mert akkor olyan mélységekben kell kialakítani a falakban a helyet. Az eszközök amikre szükség van a kiépítéshez az a cégünk biztosítja de az alapanyagokat és a beépítendő anyagokat meg kell vásárolni. A beszerzést is vállalja cégünk.

Több tényező is meghatározza, hogy milyen vízvezeték rendszerre lesz szükség:

Figyelembe kell venni elsősorban a vizesblokkok számát illetve hogy mennyire lesz magas a fogyasztás és hogy közművesített vagy közműtől függetlenül működő rendszerről van-e szó. A külön működő rendszer bonyolultabb mert meg kell találni a legjobb víznyelési helyet valamint gondolni kell előre hogy hogyan lesz elvezetve a szennyvíz a szabályoknak megfelelően.

Az elhelyezkedés fontos:

A még a munka előtt azt is figyelembe kell venni, hogy hol szeretnénk elhelyezni a vízvezetékeket, melyek a főmérőórától a zuhanyzóig, fürdőkádig, mosdóig, wc-ig haladnak. Több lehetőség közül is választhatunk, futhatnak a falakon kívül, a padlóban, a falhoronyban, de igény szerint akár az álmennyezetbe is be lehet őket építeni. A még a munka előtt azt is figyelembe kell venni, hogy hol szeretnénk elhelyezni a vízvezetékeket, melyek a főmérőórától a zuhanyzóig, fürdőkádig, mosdóig, wc-ig haladnak. Több lehetőség közül is választhatunk, futhatnak a falakon kívül, a padlóban, a falhoronyban, de igény szerint akár az álmennyezetbe is be lehet őket építeni.

A tervezési időszak nagyon nehéz feladat főleg hogy mindenkinek valahogy ki kell elégíteni az igényeit de ez után jön még csak a neheze a kivitelezés. A bonyolultabb tervekhez szakembert találni nagyon nehézkes mert a mai világban inkább külföldön dolgoznak a legjobbak. Cégünknél csak és kizárólag veterán szaktudással rendelkező emberek dolgoznak és erre büszkék is vagyunk.

Pontos • Gyors • Megbízható

Minőségi munkavégzés, 30 nap garanciával.

Vízvezeték szerelő - Fix Áron, ezek mi vagyunk