Sarokszelep csere:

Sarokszelep
A sarokszelep a szaniterek nagyon fontos alkatrésze. A víz akadálymentes eljutását teszi lehetővé a WC tartályhoz, esetleg a bidékhez, a mosdóhoz vagy akár a mosogatóhoz. Mindig olyan sarkszelepet használjunk, ami szűrős vagy kombinált. Ez azért fontos, mert számtalan praktikus tulajdonsága mellett, számos esztétikai jellemzője is pozitívan jelentkezik.

Érdemes akár a meglévő csaptelephez kiválasztani a dizájnszelepeket. Ha jól választottuk meg a sarokszelepet, akkor még a rezsin is spórolhatunk. A jó minőségű sarokszeleppel szabályozhatóvá válik a hideg és meleg víz átfolyási mennyisége és így csökkenhet a vízfogyasztás. A kombinált sarokszeleppel egyszerre két csapot is használhatunk, például a mosdót és közben mehet a mosógép is. A szűrők segítenek a vízkő és a lebegő szennyeződések által okozott károk elkerülésében. A jó minőségű sarokszelepekkel nem lesz gond a hirtelen meginduló víz megállítása. Nem kell egészen a főcsapig szaladni, elég lesz a sarokszelepet elzárnia. Nézzünk néhány példát a sarokszelepek elhelyezésére. Mosdók esetében, - mindegy hogy szabadon függő vagy beépített –nagyjából ugyanabban a magasságban és egyforma távolságra kell beszerelni a sarokszelepet. Ideális a 15 cm távolság tartása.

Egy keverő csaptelepben általában két darab 10 mm-es rézcső található, ezeket kell a sarokszelep csavarzatába beilleszteni. A rézcsöveket kézzel annyira kell meghajlítani, hogy azokat gond nélkül beilleszthessük a sarokszelepbe. Egy bidé szerelésénél már teljesen más a helyzet mert itt ideálisabb, ha távolabb esnek egymástól a sarokszelepek. Itt már 30 cm távolságot sem árt tartani. Sarokszelepet bárhol cserélni kell, ahol úgy érezzük, hogy nehezebben jár, hiszen egy meghibásodás előtt álló sarokszelep nagyon nagy károkat tud okozni. A sarokszelepeket minden egyes munkafolyamatnál kócoljuk a menetiránnyal megegyezően haladva egészen a végétől kiindulva.
 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás

  duguláselhárítás

  Nem mindenkinél fordult még elő dugulás a wc-ben vagy bármelyik lefolyóban a lakásban. Akinek még sosem volt annak érdemes utánajárni, hogy hogyan is lehet elkerülni a dugulást mert sajnos súlyos pénzekbe kerül ha eljön a baj. Akinek meg már volt dugulása az tudja, hogy meg kell előzni 1-2 ezer forintért és nem kell kiadni egyszerre 20-30 ezreket, hogy használni tudjuk a wc-t újra. A duguláselhárítás folyamatáról és díjunkról olvashat a weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.