GYIK | 0-24 Vízvezeték szerelő gyorsszolgálat azonnal - Pest megye

Gyakran ismételt kérdések vízvezeték szerelés témakörben

icon question
Csak a saját nevünkben tudunk beszélni ebben a kérdésben. Számunkra nagyon fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen mert ha csak összecsapnánk a munkát akkor a mai modern világban mindenki tudna róla azonnal, hogy rosszúl dolgozunk. Ezt semmilyen cég nem akarhatja magának! Illetve ha a jövőben újabb probléma merűlne fel akkor számítunk, hogy minket hívnak újra. Ezért mi mindent megteszünk, hogy a legjobb tudásunkat nyújtsuk mindig!
Honnan tudom, hogy ez vagy az a vízvezeték szerelő jól fogja nekem megcsinálni?
icon question
Röviden, igen. A megadott időpontban ami közösen lett megbeszélve a szerelővel és a közös képviselővel be kell engedni a lakásba és biztosítani neki a helyet. Abban az esetben ha nem megoldható akkor egy megbízott vagy a közös képviselőnek kell a kulcsot átadni hogy beengedje a szerelőt. A károkat a biztosító fizeti ha nem bizonyítható a szándékos kár okozás. Abban az esetben ha nincs biztosítás a lakáson a közös költségből kell állnia a lakóközösségnek. Ez lakó közösségenként változhat!
Köteles vagyok beengedni a vízvezeték szerelőt ha nem az én lakásomban van a csőtörés?
icon question
A cső törések fajtája rengeteg lehet mivel nagyon sok féle cső létezik és nagyon sok helyen történhet törés. Általánosságban elmondható hogy egy csőtörés 1 hét alatt meg szokott oldódni.
Mennyi ideig tart egy csőtörés?
icon question
Mindkettő tökéletes a feladatra. Abban az esetben ha a kád alatt futnak a csövek akkor a vízvezeték szerelő a jobb megoldás.
Mosógép bekötéséhez és a régi leszereléséhez vízvezetékszerelőt, vagy mosógép szerelőt kell hívni?
icon question
Ez nagyon nehéz kérdés. A fővárosban nettó 350.000 Ft-ot, vidéken 20-30%-al kevesebbet. Ez csupán egy átlagos statisztikai szám ez akár a kétszerese is lehet vagy a fele is.
Mennyit keres egy vízvezeték szerelő átlagosan?
icon question
Ez függ a munkától természetesen! Azonban a nagy munkákat kivéve (fűrdőszoba felújítás, új vízvezeték kiépítése), átlagosan Budapesten 5.000-30.000ft környékén kell gondolkodni egy vizes munkán.
Mennyibe fog kerűlni nekem a vízvezeték szerelés?
icon question
Abban az esetben ha a kár nem önhibából adódik akkor a biztosító vagy a főbérlőnek kell fizetni minden más esetben az elbérlő fizet. Az ilyen eseteket bele szokták írni az albérleti szerződésbe.
Albérlő vagyok és vízvezeték szerelőt kellet hívni, ilyenkor ki fizet?

Pontos • Gyors • Megbízható

Minőségi munkavégzés, 30 nap garanciával.

Vízvezeték szerelő - Fix Áron, ezek mi vagyunk