Vízszerelő Duguláselhárítás Budapest | Gyors és olcsó megoldás

Lassabban, vagy egyáltalán nem folyik le a víz a lefolyóba? Különös hangok hallatszanak a lefolyóból? Furcsa szagok jönnek a lefolyóból? Folyik a szennyvíz?

Ezek mind annak az okai, hogy valahol dugulás keletkezett a lefolyórendszerben. Szakembereink azonnal elhárítják a dugulást és megoldják a problémát!

Dugulás minden háztartásban előfordulhat. Vannak olyan esetek, amikor ezt házilagos módszerekkel is meglehet oldani, viszont minden esetben célszerű, olyan vízvezeték szerelő szakembert hívni, aki a megfelelő műszerekkel és gépekkel képes, szakszerűen elhárítani a problémát. Ezen felül nem elég a dugulást elhárítani, de az okát is fel kell deríteni a későbbi kellemetlenségek miatt.

Hol keletkezhet dugulás?

Hogyan kell elhárítani a dugulást?

A duguláselhárítás előtt fel kell mérni a csövek típusát, méretét és állapotát, majd a dugulás helyét, csak ezután következhet a probléma valós megoldása. Szakembereink a körülményeknek megfelelő eszközt vagy gépet választják ki a feladatra, majd megkezdik a dugulás elhárítását. Ilyen eszköz lehet a csőgörény, nagynyomású mosó vagy sűrített levegős lefolyó tisztító.

A duguláselhárítás csőgörénnyel az egyik legnépszerűbb megoldás. Egy hajlékony, spirál alakú drót, amit acélhuzallal tudunk mozgatni. Az eszköz, vagyis a csőgörény használata egyszerű, viszont óvatosnak kell lennünk. Ha túl erősen tekerjük, azzal kárt tehetünk a csőben, de rosszabb esetben a csőgörény eltörhet.

A dugulás sikeres elhárítása után a dugulás fő okát kell megkeresni, ezzel elkerüljük, hogy a közeljövőben ismét előforduljon ilyen probléma, ebben is segítséget nyújtanak szakembereink.

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Prémium minőségű Rothenberger spirál gépeinkkel hatékonyan és gyorsan dolgozunk. A kamerával felszerelt eszközeink segítségével felderítjük a lefolyórendszert és megtaláljuk a dugulás okát, esetleg történt-e csőtörés.

Amennyiben a dugulás a cső elején van, akkor azt tisztítószerek segítségével könnyedén elhárítjuk. Ha viszont nem, akkor nem ajánlott ilyen granulátumok használata, mivel kárt tehet a csövekben és a szifonban, ebben az esetben a dugulás elhárítását géppel végezzük.

Mennyibe kerül egy duguláselhárítás?

A duguláselhárítás ára több mindentől ig függ. Fontos, hogy milyen fajta dugulással állunk szemben, hogy mennyire súlyos a dugulás mértéke, mennyire kell a helységet szétszerelni és összeszerelni.

Nem számítunk fel semmilyen felárat, sem éjszaka, sem hétvégén, még ünnepnapokon sem! Az úszó lakás vagy csőtörés sem okoz plusz költségeket.

Milyen gyorsan oldjuk meg?

Hívása után max. 1 órán belül megkezdjük a dugulás elhárítását. Ahogyan az ár, az idő is helyzettől függ. Általában másfél óra alatt kitisztítjuk a lefolyót. Abban az esetben, ha az udvaron található PVC csővel külső tényezőből adódó probléma van, akkor a folyamat több időt vesz igénybe.

Mi segítünk a duguláselhárításban!

Kollégáink éjjel – nappal, 0-24 órában szolgálatban vannak, a hét minden napján. Nem kifogás a hétvége vagy az ünnepnap. Budapest teljesen területén és egész Pest megyében dolgozunk. Szakembereink vízvezeték szerelő papírral rendelkeznek.

Hívása után felmérjük a helyzetet és rögíztjük az adatait, majd néhány percen belül egy profi szakemberünk visszahívja Önt, ezt követően max. 1 órán belül a helyszínre érkezünk és megkezdjük a dugulás elhárítását.

A dugulás nem kellemes, az elhárítása pedig egy kihívás, de ha egy profi csapatra van szüksége hogy biztos legyen a probléma megoldásban akkor keressen minket. Nem számít a dugulás súlyossága, legyen az csőtörés vagy elázott lakás. Annyira biztosak vagyunk cégünk munkájában és szakembereinkben hogy 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkánkra. Keressen minket bizalommal!

Pontos • Gyors • Megbízható

Minőségi munkavégzés, 30 nap garanciával.

Vízvezeték szerelő - Fix Áron, ezek mi vagyunk