Vízvezeték szerelő, vízszerelő Budapest: gyors - profi - megbízható.

A csőtörés egy olyan sajnos mindennapos probléma a családoknál amit meg kell oldani ha esik ha fúj. A korszakok fejlődése során mint minden technológia a házak építése és a vízvezetékek kialakítása is változott. Ezért van az hogy nagyon sok féle megoldással lehet találkozni. Több féle csőrendszer létezik pl: Horgany, Réz, Kpe, Pvc, Ólom, Eternit, stb. amik bármikor elrepedhetnek, eltörhetnek. A kis repedésekből nagyobbak lesznek és a nagyobbakból meg nagyobb kár is keletkezhet és nem csak nekünk hanem a szomszédoknak is. Egy családiháznál nagyobb kárt a kertben lévő csövek törése okozhat mert a talajban a víz átjuthat a szomszédba ahol a talapzatot meglazíthatja vagy eláztatja a kertet. Fontos hogy amint észleltük hogy csőtörésünk van akkor azonnal lépéseket kell tenni a probléma megoldása felé. Ne kezdjük el magunk kiásni a kertet vagy beásni a ház alá mert ez nagyon sok időt vesz igénybe és még lehet pár vezetéket véletlenül meg is rongálunk. Cégünk olyan fejlett technológiákat használ ami pontosan megmondja hol van a csőtörés így rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg. Ha Önnél csőtörés keletkezik, kérvényezheti vízszolgáltatójától, hogy írja jóvá az elfolyt víz mennyiségét csatornaszámláján! Bizonyos vízszolgáltatók jóváírhatják a csőtörés következtében elfolyt vízre vonatkozó csatornadíjakat. Érdeklődjön vízszolgáltatójánál! A csőtörés az egyik leggyűlöltebb „betegség” ami egy házban előfordulhat. Az elöregedett csövek idővel elkezdenek szivárogni és végül el is törnek. Eddig ezzel nem is lenne semmi baj mert a csöveket ki lehet cserélni na de ezek a csövek a ház alatt futnak és a helyüket meghatározni nehézkes. A régebbi időkben amikor még nem voltak modern berendezések akkor ez úgy zajlott hogy jött a szakember és elkezdte felásni az udvart és a házat. Természetesen ki akarhat magának ilyet? Hát senki. A mai modern világban már ez sokkal könnyebb a jövőben már az is elképzelhető hogy öngyógyító csövek lesznek.

Hogyan vehetjük észre a csőtörést?

Sajnos a csőtörés nem küld e-mailt hogy éppen munkálkodik vagy nem hív fel telefonon. Onnan tudhatjuk hogy csőtörésünk van hogy a vízszámla szokatlanul magas az átlaghoz képest vagy ha nagyon szerencsések vagyunk akkor halljuk ahogy csobog a víz de az már nagy csőtörésnek számít. A társasházakban viszonylag könnyebb a helyzet mert az alsó szomszéd azonnal szólni fog ha a fejére csepeg a víz. Több lehetőség is van. Az egyik a vízszámla folyamatos figyelése és ha nagyobb a számla mint átlagosan akkor vagy nyitva maradt pár csap napikig vagy csőtörésünk van. A másik lehetőség már a nagy csőtöréseknél van mert akkor a csendesebb helyeken lehet hallani a csobogó vizet. Ha a talaj túl vizes pedig nem is esett az eső akkor is gyanakodhatunk. A panel lakásokban viszonylag gyorsan észre lehet venni a csőtörést mivel ha nem a földszinten lakunk akkor az alattunk lévő szomszédnak azonnal vizes lesz a plafon amit valószínűleg azonnal jelezni fog.

Műszeres csőtörés keresése:

Hála a technológia fejlődésének már nincs szükség az egész ház vagy kert szétbontásának hogy rájojünk hol van csőtörés. Képzeljük el hogy régen egy csőtörés akár 2 hétig is tartott mire meg lett oldva addig folyamatosan el kellet zárni a vizet és megnyitni amikor kellet hogy a vízszámla ne szökjön az egekbe és ne keletkezzen kár. Ezekkel a műszerekkel csak azon a ponton kell ásni ahol jelez a műszer. A bemérés nem tart túl sokáig.

Meddig tart egy csőtörés javítás?

Ez nagyon sok mindentől függ. Nem mind1 hogy családiházról van szó vagy éppen társasházról. Miután bemértük a helyzetet és látjuk a kibontandó területet akkor lehet pontosabb időt megadni.

Cégünk és a csőtörés:

Több kollégával dolgozunk és éjjel – nappal szolgálatban vannak. Nem kell amiatt aggódnia hogy nem vesszük fel a telefon vagy hajnalban telefonál. Ha csőtörés van akkor csőtörés van nincs mit tenni csak menni. Egész Pest megyében dolgozunk. Szakembernek vízvezeték szerelő papírra van szüksége. Ebből adódóan specializálódtunk ügyfeleink nagy örömére így mondhatni ezermesterek lettünk. A csőtörés a legrosszabb amit történhet velünk de ha egy profi csapatra van szüksége hogy biztos legyen a probléma megoldásban akkor minket keressen. A cégünk annyira biztos a munkájában (szakembereiben) hogy 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkánkra.

Pontos, gyors, megbízható, minőségi munkavégzés 30 nap garanciával. Vízvezeték szerelő fix áron ezek mi vagyunk!