Bojler csere Budapesten | Minőségi munka, gyors kiszolgálás

Nem működik a bojler, és tudni szeretné, érdemes-e még megjavítani? Szeretné, ha hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban levő eszköz mellett döntene, ám nem tudja, melyik márka bizonyul a leginkább strapabírónak? Mekkora méretre van szükség ahhoz, hogy a család minden tagjának jusson meleg víz? Olyan kérdések ezek, amelyek minden érintettben fel szoktak merülni. Mivel a bojler cseréje, beszerelése mindenképpen szakértelmet követel meg, így nagyon fontos, hogy ezt a munkálatot feltétlenül szakemberre bízza.

Figyeljen az előzetes felmérésre!

Amennyiben villanybojlere elromlott, és a javítás lehetetlen, vagy nem éri meg, akkor kerül szóba az új eszköz beszerzése. Mielőtt azonban az első, szembejövő ajánlat mellett letenné a voksot, gondolja át a legfontosabb szempontokat! A gyakran túl kicsire méretezett fürdőszobákban alapos megfontolást érdemel a bojler mérete, formája. A fekvő és álló bojlerek működésükben ugyan megegyeznek, de időtartamukban nem. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fekvő típusok gyorsabban vízkövesednek, s ez által veszítenek hatékonyságukból. A vízköves bojlerek kevesebb meleg vizet adnak, mint az optimálisan működők.

Mekkor az ideális a tartályméret?

Bojler csere alkalmával természetesen sok múlik az áron és a rendelkezésre álló hely nagyságán. Ha minőségi, magyar márka mellett dönt, úgy legalább húsz éven keresztül működőképes bojlert kaphat pénzéért, ám a kényelmes használat kétségtelenül múlik a méreten is. Családtagonként napi negyven-ötven liter vízzel lehet számolni, ám ez a tisztálkodás hosszától és a főzéstől, mosogatástól függően növekedhet is. Nem érdemes túl nagy villanybojlert venni, hiszen felesleges energiafelhasználással jár, de a túl kis méret talán ennél sokkal több bosszúságot okozhat.

Mindegy, hogy javításra, vagy az új bojler beszerelésére van szükség, a profi szakember munkája nélkülözhetetlen. Fontos tudnia, hogy a bojler hosszabb élettartamra számíthat, ha rendszeresen odafigyel annak karbantartására és a vízkő eltávolítására. Bojler vásárlás során pedig érdemes előnyben részesíteni a már számtalanszor bizonyított magyar márkákat.

Bojler csere alkalmával forduljon bizalommal hozzánk! Elérhető áron, előre kalkulálhatóan végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Hívja elérhetőségünket, és a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk, s akár a vásárláshoz is hasznos tanácsokkal állunk rendelkezésére!

Pontos • Gyors • Megbízható

Minőségi munkavégzés, 30 nap garanciával.

Vízvezeték szerelő - Fix Áron, ezek mi vagyunk