+36 (70) 42 85 988

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a vizvezetek-szerelo.net kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

  1. Adatkezelő

    Az adatok kezelője a 0-24 Varga Lakásszervíz Kft.

    Székhely / postázási cím:1184 Budapest, Aranyeső utca 8.

    Elérhetőség: lakasszerviz@fix-aron.hu

    Adószám: 29137914-2-43

    Cégjegyzékszám: 01-09-380508

  2. A kezelt adatok és érintettek köre

    A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.


    A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

    A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

  3. Az adatkezelés célja

    A személyes adatok kezelésének célja:

    • a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
    • felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;

    A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

  4. Az adatvédelmi tájékoztató által meghatározott adatkezelési időtartam

    A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az adatkezeles@fix-aron.hu e-mail címen, 0-24 Varga Lakásszervíz Kft. ügyvezetőnek címezve lehet bejelenteni.

  5. Az adatfeldolgozók köre

    A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki:

    Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

  6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai

    Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a adatkezeles@fix-aron.hu e-mail címen 0-24 Varga Lakásszervíz Kft. ügyvezetőtől ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a adatkezeles@fix-aron.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

  7. A weboldalt üzemeltető partner és technológia

    A vizvezetek-szerelo.net weboldal a

    DiMa.hu Kft.

    Cím: 4032 Debrecen, Békessy Béla u. 9. C. épület 3. emelet 10. ajtó,

    Cégjegyzékszám: 09-09-014017

    szerverein működik.

  8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

    Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy 0-24 Varga Lakásszervíz Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

    Az adatvédelemmel elerhetosegos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:

    • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
    • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
    • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Pontos • Gyors • Megbízható

Minőségi munkavégzés, 30 nap garanciával.

Vízvezeték szerelő - Fix Áron, ezek mi vagyunk