0-24 Vízvezeték szerelő gyorsszolgálat - Budapesten és Pest megyében.

A vízvezetékek kiépítésének hibái régen és most

A régi időkben a vízvezetékek szereléséhez értelemszerűen nem tudtak még olyan profi alapanyagokat használni, mint ma. A régi vízvezeték szerelési alapanyagok legkevésbé sem voltak korrózió állóak. manapság számtalan olyan 50-60-as években épült ház, társasház van, ahol ezeknek a vezetékeknek a cseréje igencsak aktuális. A vízszerelő anyagok hiányai miatt nagyon sok horganymentes irányváltó idomot használtak fel. A pincékben általában nagyon nagy a nedvesség és ez még annyira sem kedvez a vezetékek állapotának. Régen a hőszigeteléshez filc alapot használtak, amely a vizet szinte magába szívja, és ki sem engedi onnan.

A vízvezetékek cseréje a legtöbb társasházban aktuális:

Ha csak nem akarnak csőtöréssel számolni. Egy nagyobb vízhálózat kiépítésekor fontos, hogy szakaszolásra is sor kerüljön és a szakaszelzáró csapok is beszerelésre kerüljenek. Egy új csőhálózat kiépítése bizony nem túl olcsó, de még mindig jobb, mint az egész házat vízzel elborítani. A vízvezeték rendszerek kiépítéseinek következő általános hibája a silány minőségű alapanyagok beszerelése. Az ismeretlen távolkeleti gyártók által kínált vezetékek beszerelésével mindenki többet árthat, mint használhat. Az idom és a cső nem megfelelő illeszkedése és rossz vágás esetén szintén csőtöréseket, szivárgásokat okozhatnak. A kalibrálás teljes mértékű hiánya vagy a rossz kalibrálási munkálatok és a hibás préselés is a vízvezetékek meghibásodását vonzza magával.

A padlófűtések gyakori hibája:

A mai modern világban a padlófűtések gyakori hibája hogy a padlóban megtalálható 15-20 Celsius fok hőmérsékletű csövek mit csinálnak, és a kazántól elindítjuk a 60-70 Celsius fokos előremenő hőmérsékletet. A régi fűtési hálózatoknál a fekete-acélcsöveket használták. ma már inkább a réz és a műanyag csövek hódítanak. A fekete-acélcsővel régen nagyon bonyolult volt dolgozni. A hozzá tartozó szerelési anyagok sem voltak túl olcsóak és még ehhez jöttek a hegesztési munkálatok. ma már a réz a befutó, hiszen jól munkálható, közép árfekvésű alapanyag. Ma még egy szerelési anyagról beszélhetünk ez pedig a műanyag, amely jó anyagformálhatósággal rendelkezik és igazán jól ellenáll a környezeti hatásoknak. Megfelelő tervezés és kivitelezés nélkül ma már teljesen biztos, hogy egy nagyon veszélyes vízvezeték rendszer tulajdonosai lehetünk.

Pontos, gyors, megbízható, minőségi munkavégzés 30 nap garanciával. Vízvezeték szerelő fix áron ezek mi vagyunk!