Sarokszelep csere:

Sarokszelep
A sarokszelep a szaniterek nagyon fontos alkatrésze. A víz akadálymentes eljutását teszi lehetővé a WC tartályhoz, esetleg a bidékhez, a mosdóhoz vagy akár a mosogatóhoz. Mindig olyan sarkszelepet használjunk, ami szűrős vagy kombinált. Ez azért fontos, mert számtalan praktikus tulajdonsága mellett, számos esztétikai jellemzője is pozitívan jelentkezik.

Érdemes akár a meglévő csaptelephez kiválasztani a dizájnszelepeket. Ha jól választottuk meg a sarokszelepet, akkor még a rezsin is spórolhatunk. A jó minőségű sarokszeleppel szabályozhatóvá válik a hideg és meleg víz átfolyási mennyisége és így csökkenhet a vízfogyasztás. A kombinált sarokszeleppel egyszerre két csapot is használhatunk, például a mosdót és közben mehet a mosógép is. A szűrők segítenek a vízkő és a lebegő szennyeződések által okozott károk elkerülésében. A jó minőségű sarokszelepekkel nem lesz gond a hirtelen meginduló víz megállítása. Nem kell egészen a főcsapig szaladni, elég lesz a sarokszelepet elzárnia. Nézzünk néhány példát a sarokszelepek elhelyezésére. Mosdók esetében, - mindegy hogy szabadon függő vagy beépített –nagyjából ugyanabban a magasságban és egyforma távolságra kell beszerelni a sarokszelepet. Ideális a 15 cm távolság tartása.

Egy keverő csaptelepben általában két darab 10 mm-es rézcső található, ezeket kell a sarokszelep csavarzatába beilleszteni. A rézcsöveket kézzel annyira kell meghajlítani, hogy azokat gond nélkül beilleszthessük a sarokszelepbe. Egy bidé szerelésénél már teljesen más a helyzet mert itt ideálisabb, ha távolabb esnek egymástól a sarokszelepek. Itt már 30 cm távolságot sem árt tartani. Sarokszelepet bárhol cserélni kell, ahol úgy érezzük, hogy nehezebben jár, hiszen egy meghibásodás előtt álló sarokszelep nagyon nagy károkat tud okozni. A sarokszelepeket minden egyes munkafolyamatnál kócoljuk a menetiránnyal megegyezően haladva egészen a végétől kiindulva.
 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  www.szobafesto-fix-aron.hu

  Szerencsére egyre többen csinálnak évente tisztasági vagy rendes festést a lakásban vagy az albérletükben. Erre azért van igazán szükség, hogy ne penészedjen a fal könnyen és komfortosabban érezhessük magunkat. Természetesen nem csak ennyi jó hatása van ennek, részletesebben a weboldalunkon tud utána olvasni erről.  Weboldalunk: www.szobafesto-fix-aron.hu. Szakembereink nem dohányoznak és nem isznak ezért a munkára tudnak koncentrálni ami szerintünk nem hátrány. Ha nem akar bajlódni egy tisztasági festéssel vagy egy nagy lakáskifestéssel akkor szerintünk már tudja kit érdemes hívni.

 • Partnerünk:

  Domain, weboldal eladása:

  web

  Milyen okai lehet annak, hogy valaki eladja a meglévő vállalkozását vagy weboldalát? Egészségügyileg az a javasolt, hogy 10 évente változtassunk az életmódunkon mert így egészséges. 10 éve 1 szakmában sok ez tény. A már felépített weboldalt vagy céget senkinek nincs szíve csak úgy eldobni magától, így megpróbálják eladni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen. Nincs regisztrációhoz kötve és összesen pár percet vesz igénybe az egész művelet. Röviden: ez egy hirdetéses oldal ahol a domain eladás és a cég értékesítés az egyetlen hirdethető lehetőség.

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Zongora, bútor szállítás:

  zongora, bútor szállítás

  Egy szó 3x: speciális, speciális, speciális. A zongora és a bútor szállítás eléggé speciális dolog így nem érdemes vele próbálkozni, hogy hátha sikerűl. Kollégáink képzett rakodó munkások így nekik gyerekjáték biztonságosan eljuttatni A pontból B pontba a drága zongorát vagy bútort. A zongora, bútor szállítás árainkat a megkeresés után telefonon vagy e-mailben tudjuk megmondani bizonyos kérdések megválaszolása után.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.