0-24 Vízvezeték szerelő gyorsszolgálat - Budapesten és Pest megyében.

Gyakran ismételt kérdések vízvezeték szerelés témakörben

icon question
Csak a saját nevünkben tudunk beszélni ebben a kérdésben. Számunkra nagyon fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen mert ha csak összecsapnánk a munkát akkor a mai modern világban mindenki tudna róla azonnal, hogy rosszúl dolgozunk. Ezt semmilyen cég nem akarhatja magának! Illetve ha a jövőben újabb probléma merűlne fel akkor számítunk, hogy minket hívnak újra. Ezért mi mindent megteszünk, hogy a legjobb tudásunkat nyújtsuk mindig!
Honnan tudom, hogy ez vagy az a vízvezeték szerelő jól fogja nekem megcsinálni?
icon question
Röviden, igen. A megadott időpontban ami közösen lett megbeszélve a szerelővel és a közös képviselővel be kell engedni a lakásba és biztosítani neki a helyet. Abban az esetben ha nem megoldható akkor egy megbízott vagy a közös képviselőnek kell a kulcsot átadni hogy beengedje a szerelőt. A károkat a biztosító fizeti ha nem bizonyítható a szándékos kár okozás. Abban az esetben ha nincs biztosítás a lakáson a közös költségből kell állnia a lakóközösségnek. Ez lakó közösségenként változhat!
Köteles vagyok beengedni a vízvezeték szerelőt ha nem az én lakásomban van a csőtörés?
icon question
A cső törések fajtája rengeteg lehet mivel nagyon sok féle cső létezik és nagyon sok helyen történhet törés. Általánosságban elmondható hogy egy csőtörés 1 hét alatt meg szokott oldódni.
Mennyi ideig tart egy csőtörés?
icon question
Mindkettő tökéletes a feladatra. Abban az esetben ha a kád alatt futnak a csövek akkor a vízvezeték szerelő a jobb megoldás.
Mosógép bekötéséhez és a régi leszereléséhez vízvezetékszerelőt, vagy mosógép szerelőt kell hívni?
icon question
Ez nagyon nehéz kérdés. A fővárosban nettó 350.000 Ft-ot, vidéken 20-30%-al kevesebbet. Ez csupán egy átlagos statisztikai szám ez akár a kétszerese is lehet vagy a fele is.
Mennyit keres egy vízvezeték szerelő átlagosan?
icon question
Ez függ a munkától természetesen! Azonban a nagy munkákat kivéve (fűrdőszoba felújítás, új vízvezeték kiépítése), átlagosan Budapest-en 5.000-30.000ft környékén kell gondolkodni egy vizes munkán.
Mennyibe fog kerűlni nekem a vízvezeték szerelés?
icon question
Abban az esetben ha a kár nem önhibából adódik akkor a biztosító vagy a főbérlőnek kell fizetni minden más esetben az elbérlő fizet. Az ilyen eseteket bele szokták írni az albérleti szerződésbe.
Albérlő vagyok és vízvezeték szerelőt kellet hívni, ilyenkor ki fizet?
Pontos, gyors, megbízható, minőségi munkavégzés 30 nap garanciával. Vízvezeték szerelő fix áron ezek mi vagyunk!