Vízvezeték szerelő XII.kerület:

logo Bosszantó lehet hogy míg mindenhol keletkezhet dugulás vagy csőtörés de nem mindenhol van vízvezeték szerelő szakember. Nem kell félni mert cégünk egész Pest megyében dolgozik és nagy valószínűséggel itt is van már referenciánk: XII.kerület. Első kérdésünk az lehet hogy mennyi a kiszállás? A kiszállás cégünknél ingyenes vagyis bele van építve az árba. Annyira olcsó árakkal dolgozunk itt: XII.kerület hogy az már nekünk fáj. Szakembereink 10-20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezért nem tud olyat mutatni nekik amit ne tudnának megoldani.Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: XII.kerület:

szerszám
  • Vízszerelés, új csőhálózat kiépítés-, csere XII.kerület
  • Vizes helyiségek felújítása (fürdőszoba, WC, konyha)XII.kerület
  • Zuhany beépítés, zuhanykabin szerelés, zuhanytálca csere, kád beépítés, csere XII.kerület
  • Mosdó csere, mosdó-kagyló szerelés, mosogató szerelés, mosogató-tálca csere XII.kerület
  • Konyhai munkalapok cseréje XII.kerület
  • Duguláselhárítás XII.kerület


Mikor lehet minket hívni?

Éjjel - nappal Cégünk éjjel és nappal is dolgozik vagyis valaki mindig ébren van hogy felvegye a telefont. Ne habozzon mert nem éri meg, ha csak tanácsra van szüksége akkor mi abban is segítünk teljesen ingyen. Éjjel – nappal hívható telefonszámunk: 06 (20) 230 6819 . Ha ön XII.kerület-en lakik akkor nincs más dolga mint az előbb említett számot hívni. Teszteljen minket!

A legfőbb probléma ami mindenkit érint minden településen az a duguláselhárítás:

A XII.kerület sem kivétel az alól ahol duguláselhárítást kell végezni. A dugulás nem olyan dolog ami megválogatja hogy hol alakuljon ki. Bárhol keletkezhet dugulás ahol vannak csövek mert ha nem folyik le akkor nem folyik le. Számos úgynevezett otthoni megoldás létezik a duguláselhárításra. El kell menni a boltba XII.kerület-en és venni kell egy lefolyótisztító szert, ennyire egyszerű. Sok esetben már ennyi is elég hogy megoldódjon a probléma de ha nem akkor nem sok választásunk marad mint hívni a duguláselhárítót XII.kerület-en. Budapest bármely pontjától kiindulva 1 órán belül ott vagyunk XII.kerület-en.

Mit kell mondani vízvezeték szerelőnek ha felhívom?

telefonhivás Először is el kell mondani hogy melyik településről telefonál. Pl.: XII.kerület. Másodszor részletesen el kell mondani a problémát hogy a kolléga tudjon árat mondani rá. Amint tudjuk hogy mi a probléma és a település már csak annyi a teendő hogy minket választ vagy sem. Amint azt mondja hogy minket választ mi indulunk is XII.kerület-re és megoldjuk bármi baj legyen. Miután kifizette a kész munkát nem kell mást tennie mint élvezni a problémamentes életet és a 30 napos garanciánkat.


Tájékoztató jellegű vízvezeték szerelés áraink.